Вход / Регистрация 0 Количка

Информация за доставка


1.  Изпълнение и изпращане на поръчки
- Делнични дни: Всички поръчки направени през сайта в делнични дни до 15:00 часа, се изпълняват на същия ден и продуктите ще бъдат доставени в срок от 10 работни дни при наличност. Поръчки направени след 15:00 часа, се изпълняват на следващия работен ден.
- Събота и неделя : Поръчки направени в събота и неделя се изпълняват в понеделник и продуктите ще бъдат доставени в срок от 10 работни дни при наличност.
- През официални празници и почивни дни: Поръчки направени по време на официални празници и почивни дни, се изпълняватв първият работен ден след празниците и почивните дни. В този случай, стоката ще достигне до Вас на втория работен ден, след последния почивен ден.

2.  Начин за доставка
  Начинът за доставка и цената за доставка се поясняват при  потвърждаване на поръчката от страна на администраторите на сайта. Доставката на поръчаните стоки на територията на Република България се извършва с куриерски фирми ЕКОНТ Експрес .Куриерските такси за доставка, са за сметка на купувача, съгласно тарифите посочени в сайтовете на куриерските фирми и в съответствие с Общите условия за ползване. Ние не определяме и не начисляваме допълнителни такси за транспорт.
При потвърждаване на поръчката може да уточните къде да бъде доставена вашата стока:
- Офис на куриерска фирма ЕКОНТ Експрес;
- Доставка до посочен от Вас адрес;
- Получаване на  място  от офис на фирма „Пулл Спа“ .